top of page
Mitch Fotografie Logo

OVER MIJ

Ik ben Mitchell van Meenen, geboren en getogen in het kunstzinnige Kattenbroek in Amersfoort. Ik woon hier nu samen met mijn verloofde en onze drie eigenwijze katten.

 

Fotografie is al meer dan tien jaar mijn passie. Wat begon als een hobby, is nu uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met tevreden klanten.

 

Mijn specialisatie ligt in bedrijfsfotografie, waarbij product- en portretfotografie centraal staan. Mijn creatieve en eigenzinnige inzicht zorgt ervoor dat ik het verhaal achter een product of persoon tastbaar maak op beeld.

 

Met jouw unieke wensen en mijn professionele oog voor detail komen wij samen tot een indrukwekkend resultaat. Voor mij is een wederzijdse klik enorm belangrijk. Alleen dan kom jij volledig tot je recht. Daarom investeer ik altijd in een prettige samenwerking met mijn klanten.

 

Het lijkt mij ontzettend leuk en waardevol om met jou samen te werken. Samen creëren wij beelden die niet alleen de aandacht trekken, maar ook een verhaal vertellen. Ik kan in ieder geval niet wachten om die van jou te horen.

Femke Jamoel

Mitch is een hele goede fotograaf en ik zou hem zeker aanbevelen. Hij heeft voor mij een mooie fotoshoot gemaakt meet goeie zakelijke fotos. Daarbij is het fijn om met hem samen te werken. Een echte aanrader!

Ontdek wat ik voor jou kan doen! Verken de mogelijkheden in de diverse pakketten.

Krachtig beeld, sterke indruk (1).jpg

"Leg de essentie van jouw bedrijf vast met  krachtige bedrijfsfotografie, en laat je verhaal spreken"

Over

Mitch Fotografie is zakelijke fotografie die zich bezighoudt met het creëren van content voor bedrijven. Dit varieert van portretsessies tot het maken van foto's voor websites. Het is allemaal mogelijk, en eigenaar Mitchell van Meenen is erg flexibel. Hij probeert op elke mogelijke manier mee te denken om visuele doelen te bereiken.

Contact

Stille Steeg West 27
3823ZH Amersfoort

+31 6 27 255 355

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page