top of page
Mitch Fotografie wedding

OVER MIJ

Ik ben Mitchell van Meenen, geboren en getogen in het kunstzinnige Kattenbroek in Amersfoort. Ik woon hier nu samen met mijn verloofde en onze drie eigenwijze katten, Guus Simba en Boots.

 

Fotografie is al meer dan tien jaar mijn passie. Wat begon als een hobby, is nu uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met tevreden klanten en wat haal ik hier een energie uit!

 

Mijn specialisatie ligt in bedrijfsfotografie en bruiloft fotografie, waarbij product- en portretfotografie centraal staan. Mijn creatieve en eigenzinnige inzicht zorgt ervoor dat ik het verhaal achter de personen tastbaar maak op beeld. Ik probeer echt een boodschap over te brengen.

 

Met jouw unieke wensen en mijn professionele oog voor detail komen wij samen tot een indrukwekkend resultaat. Voor mij is een wederzijdse klik enorm belangrijk. Alleen dan kom jullie volledig tot je recht. Daarom investeer ik altijd in een prettige samenwerking met mijn klanten.

 

Het lijkt mij ontzettend leuk en waardevol om met jou samen te werken. Samen creëren wij beelden die niet alleen de aandacht trekken, maar ook een verhaal vertellen. Ik kan in ieder geval niet wachten om die van jullie te horen.

IMG_0180-Edit.jpg

Femke Jamoel

Mitch is een hele goede fotograaf en ik zou hem zeker aanbevelen. Hij heeft voor mij een mooie fotoshoot gemaakt meet goeie zakelijke fotos. Daarbij is het fijn om met hem samen te werken. Een echte aanrader!

Ontdek wat ik voor jullie kan doen! Verken de mogelijkheden in de diverse pakketten.

IMG_0193-Edit.jpg

"Leg de essentie van jullie bruiloft vast met  adembenemende fotografie, en laat jullie verhaal spreken"

Over

Als trouwfotograaf ben ik niet zomaar iemand met een camera; ik ben een fotograaf, vastberaden om jullie liefdesverhaal vast te leggen op de meest betoverende manier. Van intieme portretsessies tot het vangen van de magie van jullie huwelijksfeest, geen enkel moment ontglipt mijn lens. Met mij als jullie trouwfotograaf kunnen jullie erop vertrouwen dat jullie speciale dag wordt vastgelegd met buitengewoon talent en toewijding.

Contact

Stille Steeg West 27
3823ZH Amersfoort

+31 6 27 255 355

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page