top of page
Trouwfoto

"Vang het moment,  mijn lens, jullie verhaal"

  • Mitchell van Meenen

IMG_0193-Edit.jpg

Fotografie is mijn levenslange passie. Het begon toen ik twaalf was en ik mijn eerste camera kocht. Sindsdien ben ik niet meer gestopt, en is mijn relatie met fotografie gegroeid en geëvolueerd. Net zoals ikzelf.

 

Ik heb me de afgelopen jaren gespecialiseerd in portret, bruiloft en bedrijfsfotografie. Ik vind het super leuk om met mensen te werken en sta altijd open voor een mooi gesprek. 

 

Met iedere foto die ik maak probeer ik een verhaal te vertellen. Een foto is voor mij geslaagd wanneer ik er naar kijk en in een oogopslag de emotie of het verhaal kan voelen. Met deze energie zal ik ook jullie dag vastleggen!

Bruiloft tafel decor

Wat staat jullie te wachten als jullie mij kiezen als jullie fotograaf? We zullen allereerst  een kennismakingsgesprek plannen! Tijdens dit gesprek kunnen jullie al jullie wensen met me delen.

En dan... jullie grote dag! Ik zorg dat ik op tijd en met een grote glimlach op de afgesproken locatie zal zijn. Jullie wensen zijn mijn prioriteit, dus geen stress, ik ga ervoor zorgen dat alles wordt vastgelegd en dat geen moment verloren gaat!

Na jullie dag ga ik gelijk aan de slag om een geweldige selectie te maken van al jullie foto's. En raad eens? Binnen 3 dagen stuur ik jullie al een kleine preview van een paar foto's! En binnen 3 weken hebben jullie dan alle foto's in handen. Klinkt goed, toch? Let's make some memories together!

Trouwringen

Pakketten

"Van klein tot groot, het maakt niet uit! Een onvergetelijke dag zorgt voor onvergetelijke beelden."

Druijff-056.jpg

Mitch was strak op tijd bij de afgesproken locatie. Open en enthousiast contact met alle ruimte voor eigen inbreng. Samen met eigen inbreng en zijn ervaring en talent is er een hele mooie reeks foto's uit gekomen. De foto's waren binnen korte tijd al te bezichtigen en waren stuk voor stuk goed gelukt. Een echte aanrader.

Nicky & Bas

Laten we kijken wat het beste bij jullie wensen past

Over

Als trouwfotograaf ben ik niet zomaar iemand met een camera; ik ben een fotograaf, vastberaden om jullie liefdesverhaal vast te leggen op de meest betoverende manier. Van intieme portretsessies tot het vangen van de magie van jullie huwelijksfeest, geen enkel moment ontglipt mijn lens. Met mij als jullie trouwfotograaf kunnen jullie erop vertrouwen dat jullie speciale dag wordt vastgelegd met buitengewoon talent en toewijding.

Contact

Stille Steeg West 27
3823ZH Amersfoort

+31 6 27 255 355

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

© 2023 - 2024 by Mitch. Fotografie | Alle rechten voorbehouden |KVK: 91017580 | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring

bottom of page