top of page
Mitchell
Mitch Fotografie Logo

"Vang het moment, bouw het merk: mijn lens, jouw verhaal"

  • Mitchell van Meenen

Fotograaf Mitchell

Fotografie is mijn levenslange passie. Het begon toen ik twaalf was en mijn eerste camera kreeg. Sindsdien ben ik niet meer gestopt, en is mijn relatie met fotografie gegroeid en geëvolueerd. Net zoals ikzelf.

 

Ik heb me gespecialiseerd in bedrijfsfotografie. Wanneer ik door mijn lens kijk, zie ik meer dan alleen beelden. Ik zie de mogelijkheid om de authenticiteit van een ondernemer of merk vast te leggen.

 

Een verhaal vertellen op een manier die soms niet met woorden kan worden uitgedrukt. Die energie tastbaar maken en de essentie ervan vastleggen doe ik met veel toewijding. Samen creëren we een sterke merkidentiteit en komen we tot de kern van jouw persoonlijke verhaal.

fotoshoot

Bedrijfsfotografie gaat verder dan alleen het maken van foto's. Het is het creëren van een visuele identiteit voor jouw bedrijf.

 

Of het nu gaat om een kantoorruimte, werkplaats, fabriek, laboratorium, medewerkers of bedrijfsevenementen - ik zorg ervoor dat ik de essentie vastleg voor jouw nieuwe website, jaarverslag of social media pagina’s.

 

Het is belangrijk dat beelden sprekend zijn en inspireren. Ze zijn essentieel voor effectieve communicatie. Ik sta klaar om alles te regelen wat nodig is om jouw verhaal op een krachtige manier over te brengen.

Femke

Pakketten

"Van kantoor tot product - vertaal jouw bedrijf naar onvergetelijke beelden."

Chris Rauwendaal

Goud! Super fijne communicatie. Heel scherp oog, maakt prachtige foto’s. Hij stelt je direct op je gemak waardoor je mooi en relaxt op de foto komt te staan .

De foto’s zijn gemaakt tijdens een ademtraining die ik gaf. Mitchell is heel discreet en was prettig om tijdens de ademtraining erbij te hebben. Naar mijn mening essentieel tijdens een dergelijk moment. Je merkte amper dat er foto’s werden gemaakt tijdens de training.

Chris Rauwendaal

Geef jouw onderneming het podium dat het verdient

Samenwerking

Logo ISARO Solutions
Logo Goedgemerkt
Logo Chris Rauwendaal
Logo Speyk
Logo The Foot Farm
Cocky Drost

Over

Mitch Fotografie is zakelijke fotografie die zich bezighoudt met het creëren van content voor bedrijven. Dit varieert van portretsessies tot het maken van foto's voor websites. Het is allemaal mogelijk, en eigenaar Mitchell van Meenen is erg flexibel. Hij probeert op elke mogelijke manier mee te denken om visuele doelen te bereiken.

Contact

Stille Steeg West 27
3823ZH Amersfoort

+31 6 27 255 355

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page